Βιβλία Μαγειρικής

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

DUCASSE -ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα το βιβλίο του πασίγνωστου Γάλλου Chef Alain...
0
160,00€

Made in Greece - Μιχάλης Ντουνέτας

Ο γνωστός Chef Μιχάλης Ντουνέτας καταθέτει την αποψή του για την Ελληνική κουζίνα δίνοντας...
5
90,00€

Pasta - Ζυμαρικά για κάθε Γούστο

Λίγα λόγια για το βιβλίο Μία νέα έκδοση από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσι...
0
70,00€

Δημιουργίες σε Φρούτα και Λαχανικά

Δημιουργίες σε Φρούτα και Λαχανικά απο τον Νίκο Γεωργιάδη Ολοκληρωμένος οδηγός εκμάθηση...
0
30,00€

Ελληνικοί Μεζέδες

Μεζές – αν κοιτάξουμε τη λέξη αυτή στο λεξικό θα βρούμε κάποιον από τους ακόλουθους ορισμο...
0
35,00€

ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ALAIN DUCASSE

Μια γαλλο-ιταλική σύμπραξη του Alain Ducasse, του Christophe Moret και του Franc...
0
70,00€

Μαρινάδες - Jim Tarantino - Αλείμματα, Άλμες και Γλάσα

Η ανανεωμένη έκδοση των Μαρινάδων λαμβάνει υπόψην τα φρέσκα συστατικά και το τι μπορεί να ...
0
55,00€

Τα Βότανα στην Κουζίνα

Τα βότανα στην Κουζίνα Μαγειρική με επιλογές απο τοφαρμακείο της φύσης. Απο τη Μαρία...
0
15,90€

Το Μεγάλο Βιβλίο του Κρέατος

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο Σελίδες: 328 Επιμέλεια - Ειδικός σύμβουλος έκδοσης: ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ...
0
90,00€