Εταιρία - Ιστορικό

Η ιδέα αυτού του καταστήματος γεννήθηκε από τις ανάγκες του επαγγελματία Chef και Pastry Chef αλλά και τον ερασιτέχνη μάγειρα για ένα χώρο που θα καλύπτει όλες του τις ανάγκες.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε είδη επαγγελματικής ένδυσης και υπόδησης τα οποία δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της κουζίνας όπως επίσης και επαγγελματικά μαχαίρια και εργαλεία που θα δώσουν όψη στη φαντασία σας. Το Comme Un Chef παρέχει μία σειρά από βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και βιβλία γαστρονομικής ιστορίας που θα σας μυήσουν σε τεχνικές και τρόπους παρασκευών που δεν έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Παράλληλα το Comme Un Chef αναλαμβάνει την σχεδίαση και την οργάνωση της κουζίνας του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας, δημιουργούμε το μενού σας και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας. Επίσης το κατάστημα μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες βίντεο και φωτογράφησης  για την επιχείρησης σας καθώς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο.

Τέλος το Comme Un Chef παρέχει Private Chefs που θα δημιουργήσουν μενού και θα μαγειρέψουν για σας  και για τους καλεσμένους σας στο χώρο σας.

Το Comme Un Chef είναι λοιπόν το κατάστημα για το ξεκίνημα σας στον κόσμο της γαστρονομίας και την εξερεύνηση του.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Chefs…