Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
-
Εταιρίες
- Clement Design
- Ego Chef Italy
- Καπέλα
- Αξεσουάρ
- Axon
- Toma Youniform
- Tojiro Knives
- Wusthof Solingen
- Ένδυση
- Στολές Chef
- Μαχαίρια
- Εργαλεία - Σκεύη
- Εργαλεία Μαγειρικής
- Σκεύη Μαγειρικής
Επαγγελματικά βιβλία Μαγειρικής
DUCASSE -ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα το βιβλίο του πασίγνωστου Γάλλου Chef Alain...160,00€Food Cost - Κοστολόγηση στην Κουζίνα
Ο όρος food cost δεν είναι καινούριος ή άγνωστος στη πλειοψηφία των Chef όμως πόσοι γνωρίζ...35,00€Ingredients
H έκδοση αυτή περιλαμβάνει πληροφορίες για όλα τα συστατικά, καθώς και τα διάφορα είδ...50,00€LE REPERTOIRE DE LA CUISINE
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αυθεντικό Γαλλικό «LE REPERTOIRE DE LA CUISINE». ...35,00€Made in Greece - Μιχάλης Ντουνέτας
Ο γνωστός Chef Μιχάλης Ντουνέτας καταθέτει την αποψή του για την Ελληνική κουζίνα δίνοντας...90,00€Pasta - Ζυμαρικά για κάθε Γούστο
Λίγα λόγια για το βιβλίο Μία νέα έκδοση από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσι...70,00€Δημιουργίες σε Φρούτα και Λαχανικά
Δημιουργίες σε Φρούτα και Λαχανικά απο τον Νίκο Γεωργιάδη Ολοκληρωμένος οδηγός εκμάθηση...30,00€Ελληνικοί Μεζέδες
Μεζές – αν κοιτάξουμε τη λέξη αυτή στο λεξικό θα βρούμε κάποιον από τους ακόλουθους ορισμο...35,00€ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ALAIN DUCASSE
Μια γαλλο-ιταλική σύμπραξη του Alain Ducasse, του Christophe Moret και του Franc...70,00€Η Τέχνη του Μπουφέ
Η Τέχνη του Μπουφέ» είναι ένα βιβλίο 420 σελίδων μεγάλου σχήματος, το οποίο γνωρίζει στον ...150,00€Μαρινάδες - Jim Tarantino - Αλείμματα, Άλμες και Γλάσα
Η ανανεωμένη έκδοση των Μαρινάδων λαμβάνει υπόψην τα φρέσκα συστατικά και το τι μπορεί να ...55,00€Οδηγός Μαγειρικής
Η έκδοση του “Le Guide Culinaire” είναι η πληρέστερη όλων και δικαίως το έργο αυ...80,00€Ολοκληρωμένες Τεχνικές Μαγειρικής
Το βιβλίο της πιο διάσημης Μαγειρικής σχολής στο κόσμο “LE CORDON BLEU”τώρα...80,00€Σκαλίσματα σε Φρούτα και Λαχανικά
“Σκαλίσματα σε φρούτα & λαχανικά” - ένα βιβλίο που στις σελίδες του παρουσιάζει μεγάλα...90,00€Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής & Επιδόρπια
Από τη πλέον διάσημη παγκοσμίως Σχολή Μαγειρικής LE CORDON BLEU, με πάνω απ...70,00€Το Βιβλίο των Μενού
Το βιβλίο των Μενού γράφτηκε 10 χρόνια μετά τη συγγραφή του μνημειώδους έργου «ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΓΕ...50,00€Το Μεγάλο Βιβλίο της Κουζίνας του Alain Ducasse - Best Of
Μια νέα έκδοση από τις Επαγγελματικές εκδόσεις Μαγειρικής Α.Τσιτσιλώνη κυκλοφόρησε πρόσφατ...150,00€Το Μεγάλο Βιβλίο των Μεζέδων
Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο έργο στο είδος του, με πάνω από 550 συνταγές ελληνικών, ...80,00€Το Μεγάλο Βιβλίο του Κρέατος
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο Σελίδες: 328 Επιμέλεια - Ειδικός σύμβουλος έκδοσης: ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ...90,00€Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- Τηλέφωνο: 28210 59312
- Fax: 28210 59312
- Email: info@commeunchef.gr
fbΣυμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας!
- Σκεύη Μαγειρικής
- Μαχαίρια
- Ego Chef Italy
- Clement Design